Dakbedekking plaatsen in Hoorn

Devason is als dakdekker in Hoorn uw specialist op het gebied van lood- en zinkwerk, het plaatsen van alle soorten dakbedekking en wanneer u de huidige dakbedekking wilt vervangen. Bij de keuze voor het materiaal waarmee u uw dak wilt bedekken is groot; wij kunnen u meer vertellen over de voor- en nadelen per type materiaal. Zo hebben wij veel kennis van onder meer:

  • Bitumen daken
  • Shingles
  • Lood- en zinkwerk
  • Dakdoorvoer

De vakmannen van Devason geven u graag deskundig advies omtrent dakbedekking plaatsen. Na inspectie kunnen wij u ook informeren over de mogelijkheden om uw dakbedekking te vervangen, aangezien dit op de lange termijn vaak aan te raden is. Bij terugkerende problemen aan de huidige dakbedekking is klein herstel mogelijk, maar zorgt dit niet altijd meer voor een blijvende oplossing. Wilt u daarom in zijn geheel de dakbedekking vervangen, dan helpen wij u daar graag bij.

Verschillende soorten dakbedekking

Welk type materiaal geschikt is voor uw pand of woning, heeft er vooral mee te maken of u een plat of een hellend dak gaat bedekken. Voor hellende daken komt met name dakpanplaten en shingles in aanmerking. Vooral op het gebied van shingles kunnen wij veel voor u betekenen. Shingles hebben een stijlvol uiterlijk en zijn tevens effectief te plaatsen in combinatie met dakisolatie aan de buitenzijde. Dat geeft een impuls aan uw wooncomfort én energierekening, omdat u minder stookkosten zult maken. Wist u dat dakisolatie tot de meest efficiënte vormen van isolatie behoort?

Voor platte daken heeft u de keuze uit diverse soorten dakbedekking, waarvan gemodificeerde bitumen de meest voorkomende is, al dan niet in combinatie met een laag grind. Dit type dakbedekking plaatsen heeft een groot voordeel: Het laat zich gemakkelijk verwerken, waardoor het ook gebruikt kan worden voor de meest complexe dakvormen. Wilt u de bitumen dakbedekking vervangen? Bij Devason is dat onze expertise. Wilt u meer weten over deze of een andere type bedekking óf wilt u meer informatie over welk materiaal het meest geschikt is voor uw dak? We vertellen u er graag alles over!