Dakbedekking plaatsen in Hoorn

Extremera Dakwerken is als dakdekker in Hoorn uw specialist op het gebied van lood- en zinkwerk, het plaatsen van alle soorten dakbedekking en wanneer u de huidige dakbedekking wilt vervangen.

nieuw dak Hoorn
Bij de keuze voor het materiaal waarmee u uw dak wilt bedekken is groot; wij kunnen u meer vertellen over de voor- en nadelen per type materiaal. Zo hebben wij veel kennis van onder meer:

  • Bitumen daken
  • Lood- en zinkwerk
  • Dakdoorvoer

De vakmannen van Extremera Dakwerken geven u graag deskundig advies omtrent dakbedekking plaatsen. Na inspectie kunnen wij u ook informeren over de mogelijkheden om uw dakbedekking te vervangen, aangezien dit op de lange termijn vaak aan te raden is. Bij terugkerende problemen aan de huidige dakbedekking is klein herstel mogelijk, maar zorgt dit niet altijd meer voor een blijvende oplossing. Wilt u daarom in zijn geheel de dakbedekking vervangen, dan helpen wij u daar graag bij.

Platte dakbedekking

Voor platte daken heeft u de keuze uit diverse soorten dakbedekking, waarvan gemodificeerde bitumen de meest voorkomende is, al dan niet in combinatie met een laag grind. Dit type dakbedekking plaatsen heeft een groot voordeel: Het laat zich gemakkelijk verwerken, waardoor het ook gebruikt kan worden voor de meest complexe dakvormen. Wilt u de bitumen dakbedekking vervangen? Bij Extremera Dakwerken is dat onze expertise. Neem contact met ons op via 085 - 106 13 89 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.