Dakonderhoud voorkomt problemen

Problemen met uw dak komen nooit gelegen en kunnen diverse problemen veroorzaken. Het dak vormt een stevige basis voor uw woning en daarom is het van belang dat deze in goede staat verkeert. Wanneer u problemen vermoedt, dan is dakonderhoud altijd aan te raden. In de regio Hoorn kunt u voor onderhoud terecht bij Extremera Dakwerken.
dakonderhoud schuin dak

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van dakonderhoud en zijn u graag van dienst. Zorg ervoor dat u niet op een ongelegen moment geconfronteerd wordt met bijvoorbeeld lekkage en laat problemen in een vroeg stadium opsporen door onze vakmannen. Veel problemen rondom ons dak komen tot uiting in de herfst en winter; zorg daarom dat uw dak juist in de maanden voorafgaand wordt onderhouden, óók of juist wanneer u op dat moment geen problemen ervaart. Dit kan altijd vooraf worden gegaan aan een uitgebreide dakinspectie.

Eenmalig en periodiek dakonderhoud in Hoorn

In Hoorn en omgeving bent u bij Extremera Dakwerken aan het juiste adres voor dakonderhoud. Ervaart u (nog) geen problemen, maar bent u toch benieuw naar de mogelijkheden van een eenmalige check op uw dak? Wij helpen u graag! Maar ook als u te allen tijde zeker wilt zijn van een functioneel dak, dan staan wij in Hoorn voor u klaar. Door middel van periodiek onderhoud komen wij op een voor u gewenst moment het dak inspecteren. Zo bent u ervan verzekerd dat uw dakbedekking altijd in goede conditie is. Woont u in de regio Hoorn en wilt u direct een afspraak maken voor dakonderhoud? Neem dan contact met ons op, we staan voor u klaar in Hoorn.