Dakisolatie in Hoorn

Dakisolatie is één van de meest effectieve vormen van isolatie. In een woning stijgt warmte namelijk op en verlaat via het dak de woning; dat is zonde! Dankzij goede dakisolatie voorkomt u onnodig verlies van warmte en dat heeft een positief effect op uw stookkosten. Kiezen voor dakisolatie is een investering die zich uitbetaalt. Bovendien is isolatie een duurzame keuze, die goed is voor het milieu én voor uw eigen wooncomfort. Is het dak van uw woning nog niet geïsoleerd, maar wilt u dit wel laten doen? In de regio Hoorn kunt u dan terecht bij Extremera Dakwerken. Met onze zorgvuldige en snelle aanpak zorgen we voor een prachtig resultaat.

Veel mogelijkheden in dakisolatie

Wij kunnen een dak zowel aan de binnenzijde als aan de buitenkant voor u isoleren. Ook is het mogelijk om alleen de binnenkant of alleen de buitenzijde aan te pakken. Wilt u een plat of schuin dak isoleren? Of gaat het om uw dakkapel? Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Onze expertise ligt in het isoleren van de buitenzijde van daken en hier is tevens de meeste winst te behalen voor veel huishoudens.

Wilt u meer weten over de opties en voordelen? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in, of bel ons op het nummer 085 - 106 13 89. We komen dan zo vlug mogelijk bij u langs om de situatie te bekijken en een plan van aanpak op te stellen. Dak isoleren? Wij staan in Hoorn en omgeving voor u klaar!