Dakreparatie in Hoorn

Een beschadiging aan het dak is vervelend; u wilt dit het liefst zo snel mogelijk op laten lossen. In Hoorn en omstreken klopt u dan aan bij Devason. Als dakdekkersbedrijf hebben we ruime ervaring in diverse soorten dakreparatie. We bieden u snelle en vakkundige service in Hoorn. Platte daken en de dakdoorvoer in de breedste zin van het woord behoren tot onze expertise, maar ook bij pannendaken kunnen wij een inspectie en klein herstel uitvoeren. Devason is uw allround dakdekker in de regio bij kleine en grote problemen met uw dak.

Plat dak repareren

Heeft u problemen met het platte dak? Laat onze experts dan een dakreparatie uitvoeren. Bitumen daken gaan over het algemeen tientallen jaren mee, maar onderweg kunnen zich scheurtjes of andere problemen voordoen die mogelijk een lekkage tot gevolg hebben. Een bitumen dakbedekking, ook wel dakleer genoemd, is uitermate geschikt voor klein herstel. Wij laten uw plat dak weer als vanouds functioneren. Ook overige schade aan het plat dak repareren wij op vakkundige wijze.

Hellend dak herstellen

Heeft u te maken met mankementen aan uw hellende dak? Ook dan kunnen wij u in veel gevallen van dienst zijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een nokvorst reparatie. Let op: bij pannendaken voeren wij alleen kleine herstelwerkzaamheden uit. Bij shingle daken hebben wij meer mogelijkheden om u van dienst te zien met een dakreparatie.

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact op met Devason. We horen graag van u op 0229 - 72 82 47. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan laten wij direct van ons horen. In Hoorn kunnen wij uw dak repareren en zorgen we voor het beste resultaat!