Deskundige dakrenovatie in Hoorn

Heeft u de afgelopen tijd regelmatig mankementen aan uw dak ervaren? Dat is een teken dat uw dak niet meer in goede staat verkeert. Misschien denkt u er dan aan om het complete dak te vervangen. In veel gevallen is er echter ook een andere optie: dakrenovatie. Hierbij wordt het dak grotendeels vernieuwd, maar blijft de huidige structuur intact. Hierna kan uw dak weer jaren mee! In de regio Hoorn kunt u voor deskundige dakrenovatie terecht bij Extremera Dakwerken. Als allround dakdekker zijn we u met plezier van dienst.
dakrenovatie plat dak

Plat dak renoveren

Veel platte daken zijn bedekt met bitumen. Een dergelijke bedekking gaat in de regel zo’n 20 tot 30 jaar mee. Daarna is het verstandig om voor vernieuwing te kiezen, om zo vervelende problemen als lekkage te voorkomen. Hoewel bitumen een betrouwbaar materiaal is, is dit namelijk wel gevoelig voor scheurtjes of slijtage. Wilt u uw platte dak renoveren? Zeker bij bitumen platte daken realiseren wij hoogwaardige dakrenovatie.

Dakrenovatie hellend dak

Wilt u dakrenovatie laten verrichten aan uw schuine dak? Ook in dat geval kunt u gebruikmaken van onze service. Bij dit type daken is de functie van de dakdoorvoer erg belangrijk; renovatie toont zich hier zowel in het herstellen van verzakkingen en het vervangen van lood- of zinkwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of ons direct inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Dak renoveren? In Hoorn en omgeving staan wij voor u klaar!

Wilt u eerst laten bekijken of uw dak toe is aan een renovatie? Dan maakt u gebruik van een vakkundige dakinspectie door Extremera Dakwerken. Deze vertelt u meer over de huidige staat van uw dak en de noodzaak van een renovatie. Wij zijn altijd transparant in onze bevindingen.