Stormschade in Hoorn?

Heeft een storm flink huisgehouden in uw omgeving, en is uw dak ook getroffen? Is een dakpan losgekomen, kampt u met een lekkage of is er zelfs een boom op het dak gevallen? In de regio Hoorn staat Extremera Dakwerken bij stormschade voor u klaar. Wij zorgen met onze snelle service voor een passende oplossing. Een losse dakpan lijkt misschien onschuldig, maar kan op de korte én lange termijn problemen veroorzaken. Wacht daarom bij mogelijke stormschade niet te lang en schakel ons in.

Stormschade aan uw dak

Een storm kan behoorlijk wat schade bezorgen aan uw dak. Het is dan zaak om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Heeft u het vermoeden van een kleine lekkage of zit er een dakpan los? Als u hieraan niet meteen aandacht schenkt, kan het probleem snel groter worden. Een professional kan u helpen om de stormschade meteen te verhelpen. Onze vakmannen zijn u met plezier van dienst.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u ons inschakelen om de stormschade te verhelpen? Neem dan contact met ons op. Als u het contactformulier op deze website invult, hoort u vlug van ons. Voor een nog snellere reactie kunt u het best telefonisch contact opnemen, via het nummer 085 - 106 13 89. Stormschade in Hoorn lost Extremera Dakwerken vakkundig voor u op.