Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakgoten in Hoorn Wij staan in Hoorn voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Hoorn, hoofdvestiging Haarlem

Dakgoten in Hoorn

De noodzaak van goede dakgoten in zowel huizen als bedrijfspanden is iets waar wij bij Extremera Dakwerken, als dakdekkersbedrijf, volledig van op de hoogte zijn. Dankzij deze onopvallende waterafvoersystemen wordt voorkomen dat het water op ongewenste plekken terechtkomt, met alle mogelijke schadelijke gevolgen van dien. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle werkzaamheden aan dakgoten in Hoorn. Neem contact met ons op via 023 205 3521 of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Het belang van goed onderhouden dakgoten

Als de levensaders van een gebouw zorgen de goten voor een efficiënte afvoer van regenwater, voorkomen ze ophoping op het dak en beschermen ze de fundamenten en muren tegen waterschade. Het is cruciaal om ze regelmatig te onderhouden, zodat hun werking gegarandeerd blijft. Verstoppingen, lekkages en zelfs structurele problemen aan uw huis door waterschade kunnen ontstaan als de goten verwaarloosd worden. Houd ze goed onderhouden, zodat ze altijd blijven functioneren.

Veelvoorkomende problemen

Dakgoten kunnen diverse problemen ondervinden, waarvan sommige frequenter voorkomen dan u zou verwachten. Bladeren en vuilophoping kunnen zorgen voor verstoppingen, wat weer kan leiden tot overstromingen en schade aan zowel het dak als de muren. Daarnaast kunnen er lekkages ontstaan door scheurtjes in de goten, een slechte afdichting of een loslatende verbinding. Wanneer de bevestigingen versleten zijn, leidt dit vaak tot doorhangende goten, wat zeer vervelend is omdat het de waterafvoer ernstig kan verstoren en tot nare schade kan leiden.

Inspectie en reiniging

Om problemen met dakgoten te voorkomen, is het van belang om ze regelmatig te inspecteren en schoon te maken. Hierdoor kunt u ook achterstallig onderhoud eerder ontdekken. Tijdens een inspectie komen verstoppingen en beschadigingen, zoals hangende of roestige onderdelen, ook sneller aan het daglicht. Het consequent verwijderen van vuil en het repareren van beschadigingen draagt bij aan een langere levensduur van uw goten en vermindert de noodzaak tot vervanging.

Reparatie

Als er problemen zijn met de dakgoten, zal ons team van ervaren dakdekkers eerst de opties voor dakgootreparatie grondig onderzoeken. Bij een reparatie zoals deze kunt u denken aan het verhelpen van lekkages, het vervangen van beschadigde onderdelen of delen van de dakgoot, en het opnieuw bevestigen van doorzakkende goten. Met als doel om ervoor te zorgen dat de dakgoten weer voor vele jaren perfect blijven werken.

Dakgootvervanging in Hoorn

Wanneer de staat van de goten zo slecht is dat herstel niet meer haalbaar is, gaan we over op dakgootvervanging. Deze situatie doet zich het meest voor bij verouderde systemen die niet meer effectief zijn. In een dergelijke situatie nemen we vooraf de mogelijkheden voor materialen met u door, zoals duurzaam PVC, klassiek zink of lichtgewicht aluminium. We kijken samen met u wat het beste is en zorgen voor een nette installatie.

Preventieve maatregelen om problemen voor te zijn

In plaats van telkens problemen op te lossen, kunt u beter preventieve maatregelen nemen om te voorkomen dat ze zich voordoen. Voor minimale problemen en goed functionerende dakgoten waar u niet veel omkijken naar heeft, adviseren wij huiseigenaren om preventieve maatregelen te treffen, zoals het installeren van bladafscheiders, het regelmatig plannen van onderhoud en het overwegen van naadloze goten. Met behulp van deze maatregelen wordt de kans op problemen aanzienlijk verminderd en kunt u vertrouwen op goed functionerende dakgoten zonder dat u hier veel omkijken naar heeft.

Wij als dakdekkersbedrijf hechten veel belang aan goed functionerende dakgoten als fundamenteel onderdeel van een juiste afwatering. De dakdekkers van Extremera Dakwerken zetten zich in om uw dakgoten in Hoorn in topconditie te houden. Ze bieden inspecties, reiniging, reparaties en vervanging aan. Laat ons vandaag nog uw goten verzorgen door contact met ons op te nemen via 023 205 3521 of het contactformulier.

Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3521

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.