Teamfoto Extremera Dakwerken
Stormschade in Hoorn Wij staan in Hoorn voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Hoorn, hoofdvestiging Haarlem

Stormschade in Hoorn

In Hoorn behoren heftige weersomstandigheden tot de normale gang van zaken. Bij het ontstaan van een krachtige storm, kan uw dak aanzienlijke schade oplopen. Maakt u zich geen zorgen - wij hebben een ervaren dakdekkersbedrijf dat altijd klaar is om u te assisteren bij het herstel van stormschade.

Graag wijzen we u er bij Extremera Dakwerken op waarom het uitermate belangrijk is om direct actie te ondernemen. Wij geven u vooraf een gedetailleerd overzicht van de reparatiewerkzaamheden die we zullen uitvoeren en hoe ons team uw pand blijvend kan beschermen. Twijfel niet en neem contact met ons op door te bellen naar 023 205 3521 of een vrijblijvende offerte aan te vragen via het contactformulier.

Schade aan dakbedekking

Er kunnen verschillende vormen van stormschade aan dakbedekking ontstaan. Er kan schade optreden aan uw dak, zoals dakpannen die zijn afgewaaid, verschoven of gebroken zijn, scheuren in het dakmateriaal en schade aan andere onderdelen van het dak. Deze schade kan tot lekkages leiden en de structuur van het dak verzwakken, waardoor de levensduur ervan aanzienlijk wordt verkort als er geen tijdige reparatie plaatsvindt.

Veelvoorkomende gevolgen van onbehandelde stormschade

Het niet behandelen van stormschade kan serieuze consequenties hebben voor uw huis of bedrijf. Het kunnen ontstaan van lekkages die vochtproblemen veroorzaken tot een verzwakte dakconstructie die de algehele veiligheid bedreigt. Dit kan aanzienlijke schade veroorzaken. Daarbij kan vochtophoping zorgen voor een ongezonde binnensituatie, vanwege de ontwikkeling van schimmels en een verhoogde kans op allergische reacties.

Signalen om op te letten

Het identificeren van dakschade kan moeilijk zijn, maar er zijn aanwijzingen die suggereren dat uw dak niet meer de juiste bescherming biedt. Denk aan waterlekkages, losse of ontbrekende dakpannen, vervormingen in het dakoppervlak en beschadigde dakgoten. Zodra u deze waarschuwingstekens ziet, is het cruciaal om actie te ondernemen.

Waarom snel ingrijpen belangrijk is

Het is van essentieel belang om snel in te grijpen bij dakbeschadiging. Het niet oplossen van kleine gebreken kan leiden tot grotere problemen in de toekomst en kan de reparatiekosten aanzienlijk verhogen. Onmiddellijk professionele hulp inschakelen kan de schade aanzienlijk beperken en geeft u bovendien weer een rustig gevoel omdat het dak weer naar behoren functioneert.

Het belang van professionele inspectie en reparatie

Een professionele dakdekker inschakelen is altijd een slimme keuze wanneer het gaat om stormschade. Met behulp van onze ervaren vakmensen kunnen wij een nauwkeurige inschatting maken van de omvang van de schade en passende herstelmaatregelen treffen. Vertrouw op de werkervaring en vakmanschap van ons dakdekkersbedrijf voor een duurzame en effectieve oplossing.

Onze diensten bij stormschade in Hoorn

Bij Extremera Dakwerken realiseren we ons hoe dringend stormschade moet worden hersteld. Als expert in dakwerkzaamheden verzorgen wij een uitgebreid scala aan diensten, zoals noodreparaties, tijdelijke oplossingen om verdere schade te voorkomen, klein herstel en volledige dakrenovaties. Wij zijn er altijd om uw pand te beschermen tegen de onvoorspelbaarheid van de elementen.

Wacht niet tot het problematisch wordt. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig herstel van stormschade in Hoorn en omgeving. Twijfel niet en bel ons op 023 205 3521 of vraag een offerte aan via ons contactformulier. Door samen te werken zorgen we ervoor dat uw dak zijn functie behoudt en uw pand altijd veilig blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3521

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.