Teamfoto Extremera Dakwerken
Daklekkage in Hoorn Wij staan in Hoorn voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Hoorn, hoofdvestiging Haarlem

Daklekkage in Hoorn

Wanneer uw woning schade heeft door een daklekkage in Hoorn, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Neem contact op met een dakdekker in uw buurt voor een snelle en professionele oplossing. De dakdekkers van Extremera Dakwerken hebben alle soorten daklekkages wel eens meegemaakt. Wij kunnen u dus altijd helpen! Lees snel verder indien u meer informatie wilt over daklekkages. Toch direct een specialist spreken? Bel ons gerust op 023 205 3521.

Daklekkage Hoorn: wat te doen?

Controleer of u de oorzaak van de daklekkage in Hoorn kunt achterhalen. Het is van cruciaal belang om snel actie te ondernemen, zodat verdere schade aan uw woning wordt voorkomen. Zorg ervoor dat het lekkende water geen schade veroorzaakt aan uw spullen en vang het op. Maak foto's als bewijsmateriaal voor uw verzekeringsmaatschappij. Het is mogelijk dat de schade vergoed wordt. Pas op als u overweegt om op uw dak te klimmen. Dit kan gevaarlijk zijn, vooral omdat uw dak momenteel niet in optimale staat verkeert als gevolg van de daklekkage.

Onze werkwijze bij daklekkage in Hoorn

Onze kwaliteit staat voorop en daarom hanteren we bij daklekkages Hoorn een duidelijke werkwijze. Aan de telefoon wordt het probleem met uw dak al snel duidelijk. Wij stellen u daarna een aantal vragen, zodat wij een goed beeld krijgen van wat er bij uw dak speelt. Om een volledig beeld te krijgen van de oorzaak van het lek maken wij eerst een afspraak met u voor een dakinspectie. Op basis daarvan kunnen wij aangeven wat de dakreparatie precies gaat inhouden.

Tijdens het inspecteren van uw dak besteden wij aandacht aan de gehele dakbedekking, inclusief alle naden bij de ramen, de schoorsteen en dakgoten. We scannen uw volledige dak, zodat er niets aan onze aandacht ontsnapt. Na een dakinspectie kunnen wij u meer inzicht geven in de kosten van een dakreparatie. Wij geven u ook graag gedetailleerde informatie over de eventuele dakreparatie. Vervolgens leggen wij u een plan voor voor het repareren van de daklekkage. Mocht u instemmen, dan maken we direct een afspraak. Wij kunnen u vaak op korte termijn helpen.

Oorzaken lekkage dak

Een lek dak kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal is er sprake van schade aan uw dak. De schade kan groot zijn, maar een klein mankement kan ook water binnenlaten. Daarnaast kunnen ook uitdroging van de dakbedekking, plantengroei, dieren en het ontbreken van onderhoud ervoor zorgen dat uw dak veroudert. Om uw dak in goede conditie te houden, is regelmatig onderhoud essentieel, aangezien elk dak na verloop van tijd veroudert. Het is echter niet altijd mogelijk om het effect van wind, regen en temperatuurwisselingen op uw dakbedekking te voorkomen, wat kan leiden tot een daklekkage in Hoorn.

Lekkage plat dak

De boosdoener bij een lekkage plat dak is vaak de slechte afvoer van water. Ook zorgen scheuren in de dakbedekking voor lekkages. Soms moeten de dakgoten even vrijgemaakt worden van bladeren, zodat de afvoer van water weer naar behoren werkt. Heeft u zelf niet zoveel ervaring? Maakt u zich geen zorgen, wij hebben altijd op korte termijn een professionele dakdekker beschikbaar om uw daklekkage te verhelpen. Aarzel niet om ons te bellen voor een afspraak op 023 205 3521.

Lekkage schuin dak

Vaak ontstaat een lekkage schuin dak door beschadigde dakpannen, verstoppingen in de dakgoten, scheurtjes rondom een dakraam of dakkapel of andere vormen van schade aan uw dak. Met onze volledig uitgeruste bedrijfswagen kunnen wij, indien gewenst, direct overgaan tot reparatie. Mocht de lekkage veroorzaakt zijn door een afgewaaide dakpan, dan helpen wij u direct. Voor grotere klussen maken wij even een nieuwe afspraak met u.

Bel gerust bij daklekkage in Hoorn

Uw daklekkage moet natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd worden. Gelukkig staat er bij Extremera Dakwerken altijd een ervaren dakdekker voor u klaar om het probleem aan te pakken. Bij ons maken we altijd duidelijke afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vertrouw uw daklekkage in Hoorn gerust aan ons toe. Ook als we op het dak staan, zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Aarzel niet om te bellen naar 023 205 3521. Wij regelen direct een afspraak met u.

Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3521

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.