Teamfoto Extremera Dakwerken
Werkzaam in Hoorn, hoofdvestiging Haarlem

Plat dak isoleren Hoorn

Bent u op zoek naar een oplossing om uw woning in Hoorn energiezuiniger te maken en het wooncomfort te verbeteren? Onze vakkundige dakdekkers zijn bekwaam in het isoleren van platte daken. Het isoleren van uw woning zorgt voor aanzienlijke voordelen op het gebied van energie-efficiëntie en kostenbesparing. Indien u een afspraak wilt maken, kunt u ons telefonisch bereiken op 023 205 3521 of een offerte aanvragen via het contactformulier.

Voordelen van plat dak isolatie

Isoleren van een plat dak gaat niet alleen om het behoud van warmte in de koude wintermaanden, maar ook om het handhaven van een aangename binnentemperatuur gedurende het hele jaar. Het bijhouden van een aangename binnentemperatuur gedurende het hele jaar is essentieel, en hier speelt het een sleutelrol in. Isolatie zorgt voor meer comfort in uw leefomgeving door warmteverlies te beperken en thermische regulatie te optimaliseren, wat resulteert in lagere stookkosten.

Soorten isolatiemateriaal voor het platte dak

Voor het isoleren van platte daken zijn er verschillende materialen beschikbaar. Verschillende materialen zoals PIR-platen, EPS-isolatie en gespoten PUR hebben elk hun eigen unieke eigenschappen waarmee de isolatieprestaties worden gemaximaliseerd. Onze vakmensen zijn deskundig op het gebied van isolatiematerialen en kunnen u informeren over welke opties het beste passen bij uw specifieke woonsituatie.

Isolatiemethoden platte daken

Platte daken kunnen op diverse manieren geïsoleerd worden, zoals met behulp van warm dak, koud dak en omgekeerd dak. Afhankelijk van uw dakconstructie en specifieke eisen, hebben alle methoden hun eigen voor- en nadelen. Ons team van deskundigen staat klaar om uit te leggen wat elke methode inhoudt en welke aanpak het beste past bij het behalen van het optimale rendement.

De toegevoegde waarde van professionele plaatsing in Hoorn

Onze professionele dakdekkers hebben de expertise en precisie om een plat dak op de juiste manier te isoleren. Bij onze professionele dakdekkers is het voorkomen van koudebruggen en vochtproblemen een tweede natuur, omdat dit essentieel is voor een effectieve isolatie. Onze werkervaring stelt ons in staat om het isolatiemateriaal zo aan te brengen dat er sprake is van een isolatie van hoge kwaliteit die lang meegaat.

Energiebesparing en kostenverlaging

Een degelijk geïsoleerd plat dak levert aanzienlijke besparingen op in uw energieverbruik op de lange termijn. Minder gebruik van verwarming en koeling door isolatie zorgt voor kostenvoordeel op uw energierekening. Met isolatie draagt u zowel financieel als milieutechnisch op duurzame wijze bij aan uw situatie.

Onze diensten voor plat dak isolatie in Hoorn

In Hoorn bieden wij als specialisten in dakdekkerswerk en isolatie maatwerk voor platte daken. Onze aanpak begint met het uitvoeren van een grondige evaluatie van uw isolatiebehoeften, waarbij wij helpen bij het selecteren van het beste isolatiemateriaal en de meest efficiënte methode. Met onze vakkundige installatie kunt u vertrouwen op duurzame isolatieprestaties.

Vraagt u zich af hoe plat dak isolatie uw huis in Hoorn kan vernieuwen? Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Extremera Dakwerken. Ontvang een offerte door te bellen naar 023 205 3521 of door gebruik te maken van het contactformulier. Zo kunt u ontdekken hoe onze expertise kan bijdragen aan een woonsituatie die efficiënter, comfortabeler en duurzamer wordt.


Extremera Dakwerken staat voor u klaar in Hoorn
Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3521

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor plat dak isoleren?

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Bouwgarant,KOMO,Erkend leerbedrijf,NIBE Dubokeur,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.