Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakrenovatie Hoorn Wij staan in Hoorn voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Hoorn, hoofdvestiging Haarlem

Dakrenovatie Hoorn

Overweegt u nieuwe dakbedekking te laten plaatsen, uw dak te laten inspecteren of wilt u het laten renoveren? In Hoorn helpen wij van Extremera Dakwerken u graag bij iedere dakrenovatieklus. Neem contact met ons op via 023 205 3521 of maak gebruik van het contactformulier om een offerte aan te vragen.

Functie dakrenovatie Hoorn

Het dak van uw woning heeft niet alleen invloed op hoe uw huis eruit ziet, maar speelt ook een belangrijke rol in de waarde ervan en uw energieverbruik. Met het wisselvallige klimaat in Nederland moet uw dak veel doorstaan. Zware regenbuien, felle zon, harde wind, vorst en sneeuw kunnen allemaal leiden tot slijtage aan uw dak. Dit kan leiden tot kleine beschadigingen, maar ook tot verzakking of aantasting van de dakconstructie.

Dakreparatie beperkt zich tot de reparatie van het dak, terwijl bij dakrenovatie ook vernieuwing wordt meegenomen. Het is mogelijk om het dak energiebesparender te maken door het bijvoorbeeld waterafstotend te laten zijn. In bepaalde gevallen is een renovatie van het dak niet noodzakelijk, maar volstaat een reparatie. Maar dakrenovatie kan verstandig zijn als uw dak al een tijdje meegaat en u vaak tegen dezelfde problemen aanloopt.

Dakinspectie Hoorn

Indien kleine beschadigingen aan het dak niet tijdig worden aangepakt, kunnen deze zich ontwikkelen tot grotere schade, met bijbehorend hoge kosten. Het voorkomen van onveilige situaties en hoge kosten kan worden bereikt door het renoveren van het dak bij kleine ingrepen. Wacht niet te lang als u deze beschadigingen opmerkt: schakel direct een professionele dakdekker in om verdere problemen te voorkomen.

Als u onzeker bent over de kwaliteit van uw dak, kunt u een professionele dakinspectie uit laten voeren door Extremera Dakwerken. We raden aan om dit standaard één keer per twee jaar te laten doen. Bij een dakinspectie wordt er gekeken naar plekken die een risico vormen voor lekkage, beschadigingen in de dakbedekking en in de dakgoot.

Kosten dakrenovatie Hoorn

De kosten van dakrenovatie zijn afhankelijk van de grootte van het dak, het type dakbedekking en het soort beschadigingen. Zo duurt het meestal langer om een schuin dak te renoveren dan een plat dak, en zijn dakpannen veel prijziger dan dakbedekking van bitumen. De gemiddelde kosten voor een dakrenovatie van een schuin dak liggen tussen de €4.000 tot €5.000. Bij een plat dak is dat tussen de €1.000 en €1.600.

Waar rekening mee houden bij dakrenovatie

Mocht u voor dakrenovatie willen gaan, kunt u een aantal dingen meenemen in uw overweging. Het kan voordelig zijn om bij dakrenovatie ook andere dakwerkzaamheden te laten verrichten. U zou bijvoorbeeld tegelijkertijd zonnepanelen of dakisolatie kunnen laten plaatsen, of uw dak kunnen laten reinigen.

Daarnaast is het noodzakelijk om te garanderen dat het dak goed luchtdicht is, om zo te voorkomen dat er ongewenste luchtstromen en warmteverlies optreden. U kunt zich ook afvragen of er asbest in uw dak zou kunnen zitten. Als dit zo is, kunt u het beste de hele dakbedekking laten vervangen. Tot slot is het soms nodig om, behalve een dakdekker, ook een architect in te schakelen. Uw dakdekker kan u hierin informeren.

Contact met Extremera Dakwerken voor dakinspectie of dakrenovatie

Bij Extremera Dakwerken bieden we snelle service, scherpe prijzen en professionele resultaten. Onze dakdekkers leveren passend advies over de beste oplossing voor uw dak. We informeren u graag over de mogelijkheden. We kunnen dan eventueel ook meedenken over de combinatie met andere werkzaamheden.

Voor een spoedige inspectie of renovatie van uw dak kunt u rekenen op onze ervaren dakdekkers. In Hoorn staan wij van Extremera Dakwerken u graag bij met iedere dakdekkersklus. Aarzel niet en neem direct contact op met een vakman door te bellen naar 023 205 3521 of het contactformulier in te vullen.

Extremera Dakwerken staat voor u klaar in Hoorn
Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3521

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.